Oranj și strălucire. Aranjament de toamnă cu frunze și dovleci.

Ramona

Salutare, oameni frumoși! Nu pot să cred că deja e toamnă. Este sezonul meu preferat dintre toate 😊 în această sesiune de de DY vreau să vă arăt cum să decorați casa pentru toamnă, frumos și ieftin, astfel încât totul să arate foarte elegant și de înaltă clasă. Dacă ai norocul să ai o verandă, îți poți decora intrarea cu o coroană frumoasă pe care o poți face singur, prinzând pe un suport rotund, din sârmă sau nuiele, o ghirlandă de frunze pe care poți pune paiete și să adaugi câteva fructe de pădure, câteva flori frumoase și dovleci. Anul acesta eu am folosit dovleci falși.

Pe holul de la intrare, nu ai nevoie de multe pentru a atrage privirea.

În sufragerie, fiind principalul punct de atracție al casei, mi-am „îmbrăcat” raftul cu cărți, masa și măsuța de cafea în stil minimalist. Am niște fețe de pernă frumoase pe care le-am găsit acum câțiva ani și le folosesc în fiecare toamnă. Este o investiție bună. În funcție de ce nuanța și culoarea dominante din locuința ta alege să-ți decorezi casa, folosind un motiv principal, ca de ex frunze și dovleci, și te poți juca și cu niște suporturi de lumânări, fețe de pernă și, desigur, frunze și dovleci de diferite culori și mărimi.

One Comment

  1. I do trust all the ideas youve presented in your post They are really convincing and will definitely work Nonetheless the posts are too short for newbies May just you please lengthen them a bit from next time Thank you for the post

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *