Google și Microsoft. Servicii, software-uri, start-up-uri la care au renunțat

Alex

Problem Solving,Close up view on hand of business woman stopping falling blocks on table for concept about taking responsibility.

Killed by Google și Microsoft este un website unde se pot găsi toate serviciile, software-urile și start-upurile celor două companii.

Website-ul are o funcție de căutare și de filtrare de unde putem alege mai multe filtre: toate, aplicații, hardware ș servicii. Rezultatele sunt sortate cronologic în funcție de când a fost înființat serviciul și de când „a murit”.

Chiar în partea de sus apar serviciile despre care se știe data la care vor fi eliminate, de exmplu Google Optimize. Acesta a fost un instrument de analiză și testare web care a permis utilizatorilor să desfășoare experimente menite să crească ratele de conversie ale vizitatorilor.

La Killed by Microsoft avem ceva aproape identic doar că aici, la filtre, mai există și opțiunea de OS de OS pentru că, după cum știți, Microsoft au dezvoltat multe sisteme de operare: Windows Mobile, Xenix, Windows IoT Core.

La Microsoft vorbim de 148 de servicii închise, iar în cazul Google de 281.

Pentru a accesa site-ul intrați aici:

https://sites.google.com/view/killed-by/killed-by-google

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *