Where in the world?

Where in the world este o subpagină, o funcție a website-ului wiki-tiki.com unde puteți găsi informații utile despre țări.

Dacă căutăm o anume țară, de exemplu România ne va apărea țara iar după ce dăm click pe steagul ei ne vor apărea mai multe informații utile.

Informațiile pot fi de ajutor în scop educativ dar și în scop de afaceri în sensul în care persoana de la locul de muncă poate afla informații rapid despre unele țări, în cazul nostru cu România ne va da următoarele informații : numele nativ în limba țării respective, populația (19286123), regiunea (Europa), sub Regiunea ( Europa de est), capitala (București), terminația domeniilor din respectiva țară (.ro) moneda locală (Leu Românesc).

Mai jos avem țările cu care se învecinează România (Bulgaria, Ungaria, Ucraina, Serbia, Moldova), iar dacă apăsăm pe una dintre aceste țări din vecinătate ne va duce pe pagina cu informații despre respectiva țara și despre celelalte țări cu care se învecinează.

Website-ul are și mod de noapte (întunecat/luminos), țările se pot filtra după regiuni (Africa, America, Asia, Europa, Oceania), avem și o funcție de căutare a țărilor.

Acesta este website-ul Where in the world care ne ajută să înțelegem mai bine multe informații și țări necunoscute pentru noi.

De aici puteți accesa website-ul   https://www.wiki-tiki.com/country-search

Alex

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *