Creativitate în cutia de sticlă

 Salutare, oameni frumoși! În articolul de astăzi vă voi vorbi despre cum să faceți un mic aranjament artificial care este foarte ușor de realizat și foarte ieftin.

 Puteți cumpăra materialele necesare de la orice magazin de artizanat sau puteți folosi orice aveți prin casă, cum ar fi un castron mic sau o vază mică.

 De ce veți avea nevoie pentru acest proiect? De un acvariu mic sau un bol de sticlă, o pungă cu pietre mici, eu  am folosit pietricele albe, dar puteți folosi culori negre sau în tonuri naturale, de pământ, sau orice fel de roci mici, o plantă suculentă artificială și niște lipici.

Puneți pietrele în recipient, adăugați plantele așa cum doriți să fie, lipiți-le pe toate și gata. Este foarte drăguț, dă mult efect oricărei încăperi și e versatil, îl puteți așeza în bucătărie, pe un raft, pe noptieră în dormitor, pe măsuța de cafea, în baie. Nu vă fie teamă să vă folosiți imaginația. Puteți merge cât de departe vreți. Aranjamentul poate deveni glamour sau prețios dacă folosiți pietricele de sticlă, pietre semiprețioase rulate, o floare de mătase (crizantemă, orhidee, trandafir).

Până data viitoare, spor la meșterit!

   Ramona.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *